Kaartverkoop geopend, scoor nu je kaartjes voor toneelstuk ‘Gestrand’

Het moment waarop je hebt gewacht is eindelijk daar! De kaartverkoop voor het meeslepende toneelstuk “Gestrand” van Toneelvereniging Hervelo is van start gegaan. Boek snel je tickets, want dit wil je écht niet missen!

Het verhaal

Stel je voor: een weekendje weg vol vriendschap, lachen en avontuur met vier hartsvriendinnen. Ze hebben alles: de perfecte kaartjes, de lekkerste broodjes, en een route door de mooiste bossen van Nederland. Maar zoals het leven soms gaat, de beste plannen lopen wel eens anders dan verwacht…

Een modderpoel, een auto die vastzit en een leegstaand vakantiehuisje dat eerder wegheeft van een spookhuis. En dan die mysterieuze man… Wat begint als een onschuldige ontmoeting, neemt een angstaanjagende wending. Hoe pakken deze vier dames dit avontuur aan?

Spanning, avontuur en humor staan centraal in dit toneelstuk. “Gestrand” is een rollercoaster van emoties die je aan je stoel gekluisterd houdt van begin tot eind.

🎟 Kaartjes Bestellen?

Sta je al te popelen? Wij ook! Ga snel naar https://toneelvereniginghervelo.eventgoose.com/ en zorg dat je een plekje bemachtigt voor deze onvergetelijke voorstelling. Of loop op openingstijden binnen bij Dorpshuis ’t Kempken en haal je kaarten aan de bar.

Wanneer:
vrijdag 20 oktober | 20.00 uur
zaterdag 21 oktober | 14.30 uur matinee
zaterdag 21 oktober | 20:00 uur

Waar:
Dorpshuis ’t Kempken in Harreveld

Kosten:
€12,50 per kaart, inclusief 1 consumptie.