Gestrand-Toneelvereniging-Hervelo-header

Maak je klaar voor ‘Gestrand’ met Toneelvereniging Hervelo!

Lieve toneelliefhebber,

Heb jij het al genoteerd in je agenda? Zo niet, dan is het hoog tijd om een paar data met een dikke, rode stift te omcirkelen! Toneelvereniging Hervelo heeft namelijk groots nieuws voor je: dit jaar brengen we het huiveringwekkende toneelstuk ‘Gestrand’ op de planken! Bereid je voor op een adembenemend toneelstuk vol spanning, sensatie en onverwachte wendingen. En we lichten alvast een tipje van de sluier op, dus lees snel verder.

Tromgeroffel, het stuk dat we dit jaar op de planken brengen heet…

Op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond, 20 en 21 oktober, word je meegenomen op een reis door het onvoorspelbare en verraderlijke landschap van het toneelstuk ‘Gestrand’. Dit is niet zomaar een voorstelling, dit is een avontuur dat je niet wilt missen!

In het kort

Stel je eens voor: vier vriendinnen, op zoek naar een onvergetelijk uitje, scoren kaartjes voor een bijzondere show. Al snel ontstaat er het geweldige idee om er een weekendje weg van te maken, tenminste dat dachten ze! Gewapend met koffie, broodjes en een flinke dosis enthousiasme, gaan ze op pad en rijden ze door de prachtige bossen. Maar soms loopt het leven niet zoals gepland, en dat is waar de spanning en sensatie begint.

Een modderig bospad en een vastgelopen auto gooien roet in het eten. ‘Gestrand…’, maar ze vinden al snel een ogenschijnlijk leegstaand vakantiehuisje. Alsof het rechtstreeks uit een thriller lijkt te komen, verschijnt daar een nogal mysterieuze man. Wat een onschuldige ontmoeting leek te zijn, neemt al snel een duistere wending.

De vriendinnen worden geconfronteerd met een reeks verschrikkelijke ontdekkingen, en wat eens een spannend weekendje weg had moeten zijn, verandert al snel in een nachtmerrie. Een ontsnapping lijkt onmogelijk, maar onderschat nooit de kracht van slimme, dappere vrouwen. Met charme, moed en vastberadenheid gaan ze de strijd aan.

Jij bent er toch ook bij?

Een toneelstuk vol spanning en humor, die je niet wil missen! Dus, markeer die data in je agenda: 20 en 21 oktober. Dit zijn de dagen waarop je de kans krijgt om ‘Gestrand’ live op het toneel te aanschouwen. Houd onze website en sociale media kanalen goed in de gaten, want zodra de kaartverkoop van start gaat, ben jij de eerste die het hoort!

In de komende weken stellen we je voor aan de boeiende karakters die het hart van dit verhaal vormen. En geven je een kijkje achter de schermen, want wat dacht je van licht en geluid, grime en decor opbouw. We kunnen in ieder geval niet wachten om je te verwelkomen in Dorpshuis ’t Kempken en je mee te nemen op deze onvergetelijke reis vol spanning, emotie en veerkracht.

Gerelateerde nieuwsberichten