Toneelvereniging-Hervelo-toneelspelers-2023-768x768

Welk toneelstuk speelt Hervelo dit jaar?

Groot nieuws uit toneelland! Wij zijn weer van start gegaan en stomen ons klaar om het podium te veroveren met een gloednieuwe productie. Na maanden van spanning en anticipatie heeft de leescommissie maar liefst drie fantastische toneelstukken geselecteerd. En raad eens? Regisseur Marja heeft het ultieme toneelstuk uitgekozen dat ons dit jaar zal betoveren. We houden je nog even in spanning, maar kijken er enorm naar uit!

Trots op het grote animo!

We zijn overweldigd door het animo van getalenteerde spelers die dit jaar wil meespelen. Helaas is er in dit toneelstuk maar plek voor zeven, dus we hebben een selectie gemaakt van zeven buitengewoon getalenteerde spelers die in oktober het toneel zullen betreden. Met heel wat passie en toewijding laten ze ons reikhalzend uitkijken naar wat ze zullen brengen. We verwachten dat ze samen een topteam zullen vormen, dat ons ongetwijfeld zal verrassen en ontroeren.

Rollen verdelen en repeteren maar

Maar voordat het zover is komen er natuurlijk talloze uren van hard werken en repeteren aan te pas. En vandaag is het dan eindelijk zover, de aftrap van dit bruisende avontuur. De cast komt bij elkaar om het langverwachte toneelstuk gezamenlijk door te lezen. De spanning is voelbaar, want de rollen worden bekend gemaakt. Maar de energie in de lucht is voelbaar; enthousiast en vrolijk.

We nemen je mee achter de schermen

Stel je eens voor: een kamer vol getalenteerde spelers die de woorden op papier tot leven brengen. De personages beginnen vorm te krijgen, hun stemmen klinken door de ruimte en de emoties stromen over. Het toneelstuk neemt langzaam maar zeker een eigen identiteit aan, gedragen door de  interpretaties van elke speler. Het is een magisch proces dat ons meeneemt naar een wereld vol verbeelding en creativiteit. En daar zullen wij je de komende tijd in meenemen! Dus houd onze website en de socials in de gaten.

Houd het weekend van 20 en 21 oktober vrij!

Terwijl de pagina’s worden omgeslagen en de dialogen weerklinken, voelen we hoe de vonk van het toneel overspringt. Elk lid van de cast zet zijn of haar beste beentje voor, vol overgave en met een glimlach op het gezicht. Er is geen twijfel mogelijk: dit jaar zal het podium bruisen van leven en emotie! Dus kom op, theaterliefhebbers! Zet alvast in je agenda vrijdagavond 20 en zaterdagmiddag en avond 21 oktober! Hervelo is terug en klaar om jou te verrassen!

Gerelateerde nieuwsberichten